Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Постинг
26.01.2010 09:33 - Който не ще да целува ръка ...целува други работи
Автор: drona Категория: Политика   
Прочетен: 4218 Коментари: 4 Гласове:
2



Няма да си говорим за каквото биха си помислили някои, не и не..... Ще си говорим пак за поитика не че политиката не е курвенска работа.

Г-н Борисов взе след 7 месец управление да стопля че тази работа с управлението не е като онази работа.... Преди година или две Доган се беше изказал за г-н Борисов като за смешник и случаен човек, който няма идея какво е това политика и дори не е сънувал как се прави. Г-н Борисов тогава нямаше как да разбере какво му говорят, обаче към днешна дата е започнал да се досеща и с едно трепето чувство взе да се изказва за ДПС ... в стил "Ти си велик, Учителю".

С голямо закъснение до Борисов достигна и идеята, че големите страни в Европа си имат своя игра, в която хора като г-н Борисов са фигурките върху дъската.

За много кратко време - има -няма половин година г-н Борисов изчерпа всички резерви и позитиви и което е по-лошо печелившите ходове вече са малко и в ограничен периметър.

Тепърва започва големия срив с еврофондовете....

Според говорителя на дирекцията "Регионално развитие" Денис Абът на техническо ниво всичко е било ясно, дори ако проблемите с бавното усвояване на евросредствата по оперативните програми не са били поставяни на политическо ниво. В неделя Борисов обяви, че е правителството "Станишев" е саботирало страната, криейки писмата, които предупреждават, че може да бъдат загубени милиони евро.

"Новото правителство знаеше за проблемите, дори да не е знаело за писмата", каза Абът. Той припомни, че комисарят по регионалното развитие Павел Самецки се е срещал с Борисов и няколко български министри още през септември. "Той остана с впечатлението, че те искат да се хванат на работа. Очакванията бяха повишени, но най-вече очакванията за резултати", заяви говорителят. Абът посочи, че Европейската комисия няма интерес да спира достъпа на България до европейските пари, но е длъжна да защитава интересите на европейските данъкоплатци. "Ние сме честни, но бяхме и доста търпеливи", каза говорителят.

Еврокомисията обаче все още не е получила отговор на тези свои критики, както стана ясно от последното писмо на шефа на регионалната дирекция към ЕК Дирк Анер до финансовия министър Симеон Дянков от началото на този месец. Дянков заяви, че едва през септември е научил за писмото от февруари.

Караджова заяви, че не е знаела, че трябва да изпрати ново обяснение на Брюксел. То беше изпратено едва вчера."

Не знаели, не разбрали .... какво да коментираме повече??

Сега се чака г-н Михов да дойде да вкара малко ред, но нали със същата задача - да координира, планира и контролира работата по еврофондовете беше натоварена - г-жа Юлиана Николова ?

Няма публикации по които да разберем какви ги върши госпожата и защо след като е натоварена да следи процеса е проспала 1.8 млрд евро?

После Плугчиева била виновна на Синята коалиция, айде холан .....



Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

1. haralanov - Ясно е...
26.01.2010 09:40
ГЕРБ ще свършат като НДСВ!
цитирай
2. avangardi - Всеки ден стават все по-смешни с остарялото извинение -
26.01.2010 15:33
заговори и лошо наследство!
Мисля, че по-рано ще им зашлевят плесници от всички страни!
цитирай
3. drona - @haralanov
26.01.2010 19:04
според мен ГЕРБ ще свършат по-зле защото НДСВ все пак изкараха един кротък мандат като коалиционен партньор докато ГЕРБ коалирането не ги влече ..явното де
цитирай
4. drona - @avangardi
26.01.2010 19:05
здравей,

имам едно предчувствие че яе си имаме едни общи местни и парламентарни избори след около година време
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: drona
Категория: Други
Прочетен: 555748
Постинги: 172
Коментари: 627
Гласове: 5152